OBAVIJEST KORISNICIMA I POZIV ZA DOSTAVU PODATAKA

Komunalno društvo Meštralun d.o.o.,OBAVIJEŠTAVA sve korisnike grobnih mjesta na mjesnim grobljima Milna, Ložišća i Bobovišća da je pokrenut postupak postupak upisa u  grobni očevidnik i registar umrlih osoba za groblja na području Općine  Milna.

Kako bi korisnika upisali u grobni očevidnik i izdali rješenje o pravu korištenja grobnog mjesta na neodređeno vrijeme potrebno je dokazati da isti ostvaruje pravo na korištenje predmetnog grobnog mjesta ( ugovor o izgradnji grobnice, rješenje o nasljeđivanju iza smrti korisnika grobnog mjesta, ugovorom o kupnji grobnog mjesta, potvrdom o kupnji grobnog mjesta ili nekim drugim ekvivalentnim dokumentom ).

Za upis u grobni očevidnik i registar umrlih osoba POZIVAJU se korisnici grobnih mjesta da  dostave sljedeće podatke :

- preslik osobne iskaznice korisnika, OIB, kontakt podatke ( broj telefona)

- podatke o ukopanim osobama u predmetno grobno mjesto ( godinu rođenja i smrti)

 

Na položajnom planu groblja utvrdit će se točna lokacija predmetnog grobnog mjesta.

Zbog sastavljanja grobnog očevidnika, registra umrlih osoba te izdavanja rješenja o pravu korištenja grobnog mjesta na neodređeno vrijeme, Uprava groblja savjetuje svim korisnicima da reguliraju svoje obveze kako bi stekli prava sukladno Zakonu o grobljima.

Sve podatke dostaviti na adresu Komunalno društvo Meštralun d.o.o. , Sridnja  kala 1, 21405  Milna, na e mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. do 01. rujna 2020. godine.

 Za sve informacije vezano za groblja kontaktirajte nas na brojeve : 095-627-2272      ili  099-272-9406.

Milna, 22. svibnja 2020.

 

 

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.