Povodom Dana planeta Zemlje (22.04.2018.) Dječji vrtić u suradnji sa Centrom za kulturu Milna posadit će u ponedjeljak 23. travnja cvijeće ispred Dječjeg vrtića Milna. Osnovna škola Milna u suradnji sa Komunalnim društvom Meštralun Milna istog će dana posaditi cvijeće ispred svoje osnovne škole.

Pozivamo vas da nam se pridružite u obilježavanju ovog dana i podržite djecu u njihovim aktivnostima te uredite

...

Općina Milna želi vam sretan Uskrs!

Uskršnja čestitka

Općina Milna i Centar za socijalnu skrb podijelili su novčane bonove kao pomoć za obitelji slabijeg imovinskog stanja iz općine Milna.

U Ložišćima je u požaru izgorjela obiteljska kuća. Općina Milna je uz suglasnost Općinskog vijeća donirala financijska sredstva za pomoć stanarima.

Ovog Božića Materinsko društvo Milna podijelilo je božićne poklone za milnarsku djecu do 14 godina starosti. Općina Milna u suradnji s Centrom za socijalnu skrb donirala je poklone za obitelji lošijeg imovinskog stanja.

Tijekom božićnih blagdana organizirana su i razna događanja: humanitarni buvljak - Milna za pupoljke i dječja matineja božićnih filmova, kreativna radionica Brač za Božić uz

...

Obavještavamo sve stanovnike Milne da će tijekom cijele 2018. godine katamaran Milna - Rogač - Split voziti svaki dan. Polazak je svaki dan u 6:30 ujutro. Vozni red će se prilagođavati ljetnom rasporedu.

25. lipnja slavimo godišnjicu  važnog povijesnog trenutka kada je prije 22 godine Hrvatski sabor donio Deklaraciju o proglašenju samostalne i suverene Republike Hrvatske. Sa zahvalnošću se prisjećamo i odajemo počast našim poginulim braniteljima i izražavamo svoje poštovanje svima koji su pridonijeli ostvarenju toga cilja.

Poštovane građanke i građani, sa željom da svojim radom i zalaganjem stvorimo
...

U privitku objavljujemo konačne rezultate izbora za načelnika općine Milna.

U privitku objavljujemo rezultate izbora za općinskog načelnika Općine Milna.

U privitku objavljujemo rezultate glasovanja na lokalnim izborima 2017. za Općinu Milna.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.