MilnaNa 8. sjednici Općinskog vijeća, održanoj 20. prosinca 2013., milnarski vijećnici usvojili su, s 9 glasova za i 2 suzdržana, Proračun Općine Milna za 2014. godinu, u iznosu od 16.103.000,00 kn.

Prethodno su prihvaćena 3 amandmana, vezana uz stavke planiranih proračunskih rashoda. Tako je, na prijedlog načelnika Frane Lozića, u Programu potreba javnih ustanova i vjerskih zajednica, prihvaćeno brisanje rashodovne stavke, prethodno planirane za sanaciju prostorija Ambulante "Milna", u iznosu od 117.000,00 kn, uz obrazloženje kako je odluka o navedenoj investiciji u isključivoj nadležnosti vlasnika, odnosno Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije.

Nadalje, na prijedlog Odbora za proračun i financije Općinskog vijeća, u okviru Socijalnog programa, dodana je rashodovna stavka, planirana za sufinanciranje izvanškolskih aktivnosti djece, u iznosu od 40.000,00 kn dok je, na prijedlog vijećnika Nikše Hržića, u Proračun Općine Milna za 2014., uvršteno sufinanciranje troškova izdavanja knjige "Sahranjena sjećanja", nakladnika Zaklade "Otok Brač – negdje između mora i zvijezda", također u istom iznosu.

Ostali programi proračunskih rashoda usvojeni su u predloženim iznosima.

Također, uz Proračun Općine Milna za 2014. godinu, odlukom vijećnika, donesen je i prijedlog Odluke o izvršavanju Proračuna Općine Milna za 2014. godinu te Prijedlog projekcija proračuna Općine Milna za 2015. i 2016. godinu.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.