SlikaU utorak, 19. studenog 2013., u 18 sati u Supetru, u prostoru Gradske vijećnice, održat će se prvi sastanak čelnika osam Jedinica lokalne samouprave otoka Brača, nakon proteklih Lokalnih izbora. U pozivu kolegama, koji potpisuju Ivana Marković, gradonačelnica Grada Supetra i Petar Maričić, predsjednik Gradskog vijeća grada Supetra, kao teme razgovora, osim želje za međusobnim upoznavanjem i ostvarenjem komunikacije, ističu se zajednička problematika vezana uz vodoopskrbu, elektroprivredu i turizam.

Koordinacijski sastanci općinskih načelnika i gradonačelnika Supetra bili su običaj i za vrijeme prethodnih mandata. Novost je da na sastancima u buduće sudjeluju i predsjednici Općinskih vijeća i predsjednik Gradskog vijeća Grada Supetra, s obzirom da se veliki broj odluka donosi i na sjednicama predstavničkih tijela.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.