MilnaU petak, 11. listopada 2013. godine u 16 sati, u općinskoj Vijećnici općine Milna, sazvan je prvi sastanak Centra za kulturu Milna sa svim udrugama registriranim na području milnarske Općine, sa sljedećim Dnevnim redom:

1. Suradnja Centra za kulturu Milna s milnarskim udrugama u osmišljavanju i realizaciji društvenih, odnosno kulturno-sportsko-zabavnih sadržaja na području Općine,

2. Financiranje rada udruga temeljem Javnog poziva za predlaganje programa javnih potreba u društvenim djelatnostima Općine Milna za 2014. godinu te iz ostalih izvora financiranja,

3. Ostalo

Na sudjelovanje u radu sastanka pozvani su Općinski načelnik Frane Lozić, zamjenik Općinskog načelnika Ivo Prebanda i predsjednik Općinskog vijeća Vickoslav Bonačić-Vičić.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.