MilnaTemeljem odluke općinskog načelnika Frane Lozića, dana 4. listopada 2013. godine, Jedinstveni upravni odjel Općine Milna objavio je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u društvenim djelatnostima Općine Milna, za koje se sredstva osiguravaju u općinskom Proračunu za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2014. godine. Rok za podnošenje prijava i programa je 22. listopada 2013. godine.

U skladu sa zakonom i kriterijima za utvrđivanje programa i osiguravanje sredstava, uz ocjenu izvršenja usvojenih programa u 2013. godini, Općina Milna u Program javnih potreba u društvenim djelatnostima uvrstit će:

1. Programe i projekte iz područja kulture,
2. Programe i projekte iz područja sporta,
3. Programe i projekte iz područja socijalne skrbi,
4. Programe i projekte iz područja predškolskog i školskog odgoja,
5. Programe i projekte vjerskih zajednica te
6. Programe i projekte ostalih društenih djelatnosti.

Dokumente s podrobnim pojašnjenjima uvjeta za prijavu programa i projekata te obrazac Prijavnice, moguće je preuzeti u privitku članka.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.