Obilježavanje Dana pobjedeU prigodi obilježavanja Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja, Općina Milna odala je počast poginulim i premilnulim hrvatskim braniteljima, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod središnjeg Svetog Križa na milnarskom groblju.

Uz molitvu, koju je predvodio župnik don Ante Kusanović, općinska načelnica Anamaria Rošin i predsjednik Općinskog vijeća Stipe Martinić, zajedno sa zamjenicom općinske načelnice Antonijom Matković te općinskim vijećnicima Perom Bonačić-Dorićem i Jakšom Krželjom, položili su, također, vijenac i upaljenu svijeću na grob hrvatskog branitelja poginulog u Domovinskom ratu, Milnaranina Ivice Kuščevića. Spomenuli su se i dr. Jurice Ivka iz Ložišća, koji je, kao liječnik u Domovinskom ratu poginuo u akciji Oluja, te obišli grobove preminulih hrvatskih branitelja iz Milne, Marija Galovića, Petra Bobana i Nikole Kuščevića.

 

Obilježavanje Dana pobjede

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.