Klapska pismaU petak, 15. srpnja 2016. počinje ljetni kulturno-umjetnički program "Milnarsko srce lita" - manifestacija koja se po četvrtu godinu zaredom održava u Milni na otoku Braču i traje tradicionalno od blagdana Gospe od Karmela do blagdana Vele Gospe. U mjesec dana, koliko program traje, bit će ponuđeno preko trideset manifestacija uključujući koncerte zabavne i klasične glazbe, izložbe, projekcije, sportska natjecanja, radionice za djecu i slično.

Program započinje u petak, 15. srpnja u 21.30 sati, ispred župne crkve Gospe od Blagovijesti manifestacijom "Večer klapske pisme" u sklopu koje će nastupiti klapa Blaca iz Nerežišća, ženska klapa Alegria iz Supetra te klapa Mrduja iz Milne uz recitale poezije na milnarskom dijalektu koje će izvesti Antonia Poklepović i Lovre Marinović.

Preuzmite Raspored milnarskog lita 2016. >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.