Odlukom načelnice Općine Milne KLASA.: 022-07/15-01/08, URBROJ: 2104/03-01-01/1-15-11, od 10. kolovoza imenovano je Povjerenstvo za provedbu natječaja za imenovanje pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Milna. Povjerenstvo je održalo sastanak 24. kolovoza 2015. godine, u svezi raspisanog natječaja za imenovanje pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Općine Milna i utvrdilo da svih pet kandidata koji su podnijeli zamolbe ispunjavaju formalne uvjete za pristupanje pethodnoj provjeri.

Povjerenstvo je uputilo Poziv svim kandidatima i zakazalo provjeru znanja putem pisanja testa i intervjua, za 31. kolovoza 2015. godine, sa početkom u 12,00 sati u prostorijama Općine Milna.

Provjeri su dana 31. kolovoza 2015. u 12,00 sati pristupili: Toni Domazet, Gorana Kustura, Ivan Šarić i Anita Vulović.

Nakon izvršenog bodovanja Povjerenstvo je sačinilo rang listu.

Sukladno utvrđenoj rang listi kandidata za IMENOVANJE PROČELNIKA Jedinstvenog upravnog odjela Općine Milna, na neodređeno vrijeme, s probnim rokom od tri mjeseca, Povjerenstvo predlaže načelnici Općine Milna da imenuje za pročelnika JUO kandidata sa najvećim brojem bodova, i to Tonija Domazeta.

Privitci:
Preuzmite ovu datoteku (Povjerenstvo rang lista.pdf)Rang lista

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.