KNH "Torcida Brač" već drugu godinu zaredom organizira "Torcida Brač kup" koji okuplja malonogometne momčadi svih 7 bračkih Općina i Grad Supetar, a čiji prihod daruje u humanitarne svrhe. Prošlogodišnji prihodi od turnira, donirani su dvjema slavonskim obiteljima pogođenim poplavom, sveukupnom donacijom od preko 15 tisuća kuna. Ove godine, prihod od turnira, darovat će gđi. Anđeli Švab, našoj sumještanki koja boluje od progresivnog karcinoma. Zla sudbina, zadesila je i njenog supruga, 80%-tnog ratnog vojnog invalida Domovinskog rata koji gotovo u svemu ovisi o njenoj pomoći.

Turnir će se održati 6. lipnja 2015. godine na Malom placu u Supetru. Sve vas pozivamo da pomognete njihovu akciju kako bi ovoj obitelji olakšali život.

Pomoći možete i donacijom na žiro račun broj: HR7123400091110569411, uz obaveznu naznaku "Torcida Brač kup- humanitarni turnir za tetu Anđelu".

Unaprijed veliko HVALA!

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.