Poštovani vozači, od 15. svibnja do 1. listopada 2015. godine, promet središnjim dijelom milnarske rive regulirat će se rampama, na način da će OGRANIČENJE PROMETA vrijediti od 8 do 20 sati, uz ZABRANU PROMETA od 20 do 01 sat.

Opskrba ugostiteljskih objekata i prodavaonica, uz privremeno zadržavanje za potrebe iskrcaja robe, bit će dozvoljena od 12 do 16 sati.

Pravo na prolaz, uz VIP karticu, zadržavaju isključivo vozila službi za hitne intervencije i invalidne osobe te, osim u vrijeme zabrane prometa, osobna vozila gospodarskih subjekata i mještana s prebivalištem u zoni između rampi, kojima nije omogućen pristup prijavljenoj adresi pristupnim cestama sa zaobilaznice.

S toga se sve ranije izdane VIP kartice stavljaju izvan snage, a za obnovu istih potrebno je protokolirati zahtjev u tajništvu Općine Milna, s priloženom ranije korištenom VIP karticom, preslikom osobne iskaznice i prometne dozvole te dokazom o adresi gospodarskog subjekta, odnosno liječničkim uvjerenjem o otežanom kretanju.

Ostalim vozilima, prolaz rivom između rampi, u vrijeme ograničenog prometa, bit će moguć uz kartice s vrijednosnim bonom, koje će se moći kupiti u Računovodstvu Općine Milna.

Hvala na razumijevanju,
OPĆINSKA NAČELNICA
Anamaria Rošin

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.