MilnaZbog promjena površina građevinskog područja temeljem prostornog plana Splitsko-dalmatinske županije te usklađenja sa Zakonom o gradnji, prijedlog Urbanističkog plana uređenja "Osibova-Lučice", Turističke zone "Lučice" i izdvojenog dijela naselja Milna u Osibovoj, upućen je na ponovnu javnu raspravu, koja će se održati od 24. do 31. ožujka 2014. godine. Tijekom tog razdoblja, zainteresirani građani, udruge i druge pravne osobe moći će izvršiti javni uvid prijedloga Plana u prostoru općinske Vijećnice, radnim danom od 10 – do 13 sati.

Nadalje, dana 28. ožujka 2014. godine u 17 sati, u prostoru Osnovne škole "Milna", održat će se javno izlaganje, za vrijeme kojeg mogu se postavljati pitanja, primjedbe i prijedlozi, koji će biti zavedeni u zapisnik.

Također, pisana mišljenja, prijedlozi i primjedbe, moći će se podnositi upisom u Knjigu primjedbi i prijedloga kod Jedinstvenog upravnog odjela Općine Milna te predajom u pismenom obliku na adresu Općine Milna (Sridnja kala 1, 21405 Milna), najkasnije do 2. travnja 2014. godine.

Podrobnije u dokumentima u prilogu.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.