Lucija Kuščević Šućur iz Supetra imenovana je za novu pročelnicu Jedinstvenog upravnog odjela Općine Milna, nakon provedenog natječaja, raspisanog 1. listopada 2013. godine. Datum početka rada, s probnim rokom od tri mjeseca, utvrdit će se nakon izvršnosti rješenja o imenovanju.

Nakon neuspjelog natječaja, raspisanog u srpnju 2013., zbog odlaska dosadašnje pročelnice Lucije Gunjače u mirovinu, na ponovljeni natječaj u listopadu 2013., prijavilo se sedam kandidata, od kojih je četvoro ispunilo formalne uvjete, odnosno stručnu spremu magistra pravne struke i pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Kuščević Šućur, rođ. 1978., diplomirana je pravnica, s položenim pravosudnim ispitom i s više od sedam godina radnog iskustva stečenog u Općinskom sudu u Supetru i Županijskom sudu u Splitu, na mjestima zemljišnoknjižnog referenta i sudskog vježbenika te u tvrtkama "Berica" d.o.o. i "Berica-Venera" d.o.o. u Nerežišćima. Na pismenoj i usmenoj provjeri znanja i sposobnosti, na natječaju za pročelnicu u Općini Milna, ostvarila je maksimalan broj bodova.

Privitci:
Preuzmite ovu datoteku (rješenje o pročelnici0001.pdf)Rješenje

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.