MilnaOpćinski načelnik Frane Lozić raspisao je 1. listopada 2013. godine javni natječaj za imenovanje pročelnika/pročelnice Jedinstvenog upravnog odjela općine Milna. Rok za prijavu je 16 dana od objave na službenim stranicama Općine Milna.

Ponovni natječaj raspisan je nakon što je prethodni, objavljen početkom srpnja, zbog neuspješnog ishoda, poništen 9. rujna ove godine, i to sada s ponešto izmjenjenim posebnim uvjetima. Tako se, primjerice, za prijem u službu od kandidata traži kvalifikacija magistra struke ili stručni specijalist pravnog smjera, a ne i ekonomskog, kao na prethodnom natječaju.

Potraga za novim pročelnikom/com JUO-a Općine Milna traje radi popune tog radnog mjesta nakon odlaska u mirovinu sadašnje pročelnice Lucije Gunjače.

Tekst odluke o raspisivanju natečaja možete preuzeti u privitku članka.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.