Općina Milna raspisuje Javni natječaj za ostvarivanje prava na isplatu novčanih potpora za studente i učenike srednjih škola s prebivalištem u naseljima Općine Milna za 2015/2016. godinu.

Pravo na podnošenje zahtjeva imaju studenti/učenici temeljem akademskog/školskog uspjeha te temeljem imovinskog statusa(socijalne stipendije).

Prijave se dostavljaju na adresu: OPĆINA MILNA za Povjerenstvo za dodjelu stipendija, 21405 Milna o. Brač. Rok za dostavu prijava je do 30. studenog 2015. godine.

U privitku:

  • Javni natječaj za ostvarivanje prava na isplatu novčanih potpora studentima s prebivalištem u naseljima Općine Milna za 2015./2016. akademsku godinu
  • Javni natječaj za ostvarivanje prava na isplatu novčanih potpora srednjoškolskim učenicima s prebivalištem u naseljima Općine Milna za 2015./2016. školsku godinu
  • Odluka o osnivanju i imenovanju Povjerenstva za izbor kandidata za dodjelu novčanih potpora učenicima srednjih škola i studenata za školsku godinu 2015./2016.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.