Temeljem članka 58. Statuta Općine Milna („Službeni glasnik Općine Milna“, broj 6/10 i 4/14), članka 4. Odluke o određivanju komunalnih djelatnosti koje se obavljaju na temelju ugovora u Općini Milna, članka 50. Zakona o komunalnom gospodarstvu („Narodne novine“, broj 68/18) te u svezi članka 15. stavak 1. Zakona o javnoj nabavi ("Narodne novine" broj 120/16) te članka 7. Pravilnika o pravilima, uvjetima i postupcima jednostavne nabave („Službeni glasnik Općine Milna“, broj 5/18),  Općinski načelnik Općine Milna dana 20. studenog 2019. godine, donosi:

 

Odluku o provedbi postupka jednostavne nabave radova za komunalnu djelatnost održavanja  javne rasvjete na području Općine Milna

Poziv na dostavu ponude

 

 

Na temelju članka 8., 17. i 86. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (Narodne novine broj 86/08 i 61/11), članka 9. Pravilnika o unutarnjem redu JUO Općine Milna, Općina Milna raspisuje natječaj za prijam u radni odnos službenika (m/ž) na određeno vrijeme na radno mjesto računovodstvenog referenta.

Natječaj možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Objavljujemo popis kandidata i literature za pisano testiranje za natječaj za administrativnog tajnika, koje će se održati dana 27. prosinca 2017.  u 08:30 sati.

Pozivom na članak 18. Odluke o stipendiranju učenika srednjih škola i studenata ("Službeni glasnik Općine Milna", broj 3/11), Općinska načelnica objavljuje javni natječaj za ostvarivanje prava na isplatu novčanih potpora srednjoškolskim učenicima i studentima s prebivalištem u naseljima Općine Milna za 2016./2017. akademsku godinu.

Javne natječaje preuzmite u privitku članka.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.