Sukladno Zaključku općinskog načelnika Općine Milna od 30. studenoga 2017. godine, Jedinstveni upravni odjel objavljuje 2. ponovnu javnu raspravu i javni uvid u postupku izrade Urbanističkog plana uređenja područja ugostiteljsko turističke namjene T2 „Osibova-Lučice“ i s tim u vezi  Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Milna za područje T2 „Osibova-Lučice“.

Javni uvid provest će se u trajanju od 8 dana od 15. do 22. prosinca 2017. godine.

Javno izlaganje održat će se u Milni u prostorijama DVD-a Milna 15. prosinca 2017. godine u 14.00 sati.

Javni uvid omogućava se u prostoru vijećnice Općine Milna radnim danom od 09.00 do 14.00 sati.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe mogu se podnositi do dana zaključenja javne rasprave i to upisom u Knjigu primjedbi u Jedinstvenom upravnom odjelu te u pisanom obliku putem pošte.

Sve PDF datoteke prijedloga Urbanističkog plana uređenja područja ugostiteljsko turističke namjene T2 „Osibova-Lučice“ i s tim u vezi Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Milna za područje T2 „Osibova-Lučice“možete preuzeti u privitku (ZIP datoteka):

VID PPUO Milna >>

UPU OSIBOVA-LUČICE >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.