Sukladno Zaključku općinske načelnice Općine Milna od 3. svibnja 2016. godine, Jedinstveni upravni odjel objavljuje javnu raspravu i javni uvid prijedloga Urbanističkog plana uređenja područja ugostiteljsko-turističke namjene T2 "Osibova-Lučice" i s tim u vezi Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Milna za područje T2 "Osibova-Lučice".

Javni uvid prijedloga Urbanističkog plana uredjenja podrucja ugostiteljsko-turističke namjene T2 "Osibova-Lučice", provest će se u trajanju od 30 dana, od 13. svibnja do 11. lipnja 2016.godine.

Javno izlaganje održat će se u Milni u prostoru DVD-a Milna 13. svibnja 2016. godine u 17.00 sati.

Javni uvid omogućava se u prostoru općinske vijećnice radnim danom od 10.00 do 13.00 sati.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe mogu se podnositi do dana zaključenja javne rasprave i to upisom i Knjigu primjedbi u Jedinstvenom upravnom odjelu te pisanim oblikom putem pošte.

Javni uvid prijedloga izmjena i dopuna Plana uredjenja Općine Milna za područje T2 "Osibova-Lučice" provest će se od 13. do 20. svibnja 2016.godine.

Javno izlaganje održat će se u Milni u prostorijama DVD-a Milna 13. svibnja 2016.godine u 17.00 sati.

Javni uvid omogućava se u prostoru vijećnice Općine Milna radnim danom od 10.00 do 13.00 sati.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe mogu se podnositi do dana zaključenja javne rasprave i to upisom u Knjigu primjedbi u Jedinstvenom upravnom odjelu te pisanim oblikom putem pošte.

Sve PDF datoteke Urbanističkog plana uredjenja podrucja ugostiteljsko-turističke namjene T2 "Osibova-Lučice" možete preuzeti u privitku (ZIP datoteka) >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.