Filter
 • Dječje blagdansko veselje u Milni

  Božićna priredbaU petak, 18. prosinca 2015., u dvorani Osnovne škole Milna, održana je tradicionalna Božićna priredba, učenika škole i polaznika Dječjeg vrtića Milna.

  Nakon priredbe, svu milnarsku djecu darovao je

  ...
 • Postavljanje zastavica

  Postavljanje zastavicaUkrašavanje milnarske rive, pred nastupajuće blagdane, pomogla su djeca Dječjeg vrtića Milna. Zajedno sa svojim tetama, postavljala su, na kandelabre, zastavice, koje su sama oslikala.

  U akciji

  ...
 • Javni uvid o nacrtu Plana gospodarenja otpadom općine Milna za razdoblje 2016.-2022.

  Na temelju članka 22. Zakona o održivom gospodarenju otpadom (NN br. 94/13) Općinska načelnica Općine Milna objavljuje Javni uvid o nacrtu plana gospodarenja otpadom Općine Milna za razdoblje 2016.-2022. godine.

  Javna rasprava će se održati u periodu od 18.12.2015. do 18.01.2016. godine organiziranjem javnog uvida.

  ...
 • 6. sjednica Vijeća

  Šesta sjednica Općinskog vijeća Općine Milna sazvana je za ponedjeljak, 23. studenog 2015.g. u 18 sati u općinskoj Vijećnici sa sljedećim predloženim Dnevnim redom:

  1. Ovjera zapisnika s pete sjednice Općinskog vijeća Općine Milna, održane 19. kolovoza 2015. godinu
  2. Pitanja vijećnika,
  3. Izvješće o radu Centra za kulturu
  ...
 • Preminuo Mario Galović

  Jučer,19. Studenog je bitku s teškom bolešću izgubio naš namještenik hrvatski branitelj iz Domovinskog rata Mario Galović.

  Rođen je 17. listopada 1963.g. u Supetru. U Općini Milna, primljen je u službu 2014. godine.

  Za sobom je ostavio suprugu i četvoro djece.

  ...
 • Milna odala počast žrtvi Vukovara paljenjem svijeća po rivi

  Milna za VukovarI u Milni su gorile svijeće u počast žrtvi Vukovara. Na milnarskoj rivi palili su ih mještani zajedno s članicama milnarskih udruga "Materinsko društvo" i "Sportsko društvo Milna" i učenicima Osnovne škole Milna, a uz pokroviteljstvo

  ...
 • Izaslanstvo Općine Milna na obilježavanju Dana sjećanja u Vukovaru

  Izaslanstvo Milne u VukovaruOpćina Milna odala je počast žrtvi Vukovara polaganjem vijenca i paljenjem svijeće kod Spomen obilježja na vukovarskome Memorijalnom groblju.

  Nikša Hržić, općinski vijećnik, Anamaria

  ...
 • Javna tribina

  Javna tribinaNa linku niže, prenosimo u cijelosti javnu tribinu "Evo što su nam ostavili: Izvješće o zatečenom stanju imovine i obveza Općine Milna", što ju je Anamaria Rošin, općinska načelnica održala s mještanima 14. studenog 2015.

  ...
 • Javna tribina za mještane

  Javna tribinaU subotu, 14. studenog 2015., u 17.30 sati, općinska načelnica Anamaria Rošin održat će javnu tribinu za sve mještane naselja Milna, Bobovišće na moru, Bobovišće i Ložišće te Makarca, Osibove i Podhuma.

  Naziv

  ...
 • Natječaj za izbor i imenovanje direktora Turističkog ureda TZO Milna

  Temeljem članka 45. Statuta Turističke zajednice općine Milna, članka 1. Pravilnika o posebnim uvjetima koje moraju ispunjavati zaposleni u turističkom uredu turističke zajednice općine, grada, županije i glavnom uredu Hrvatske turističke zajednice (NN i Odluke Turističkog vijeća sa sjednice održane 23.listopada 2015.g., Turističko vijeće Turističke zajednice

  ...