Poštovani vozači, od 15. svibnja do 1. listopada 2015. godine, promet središnjim dijelom milnarske rive regulirat će se rampama, na način da će OGRANIČENJE PROMETA vrijediti od 8 do 20 sati, uz ZABRANU PROMETA od 20 do 01 sat.

Opskrba ugostiteljskih objekata i prodavaonica, uz privremeno zadržavanje za potrebe iskrcaja robe, bit će dozvoljena od 12 do 16 sati.

Pravo na prolaz, uz VIP karticu, zadržavaju isključivo vozila službi za hitne intervencije i invalidne osobe te, osim u vrijeme zabrane prometa, osobna vozila gospodarskih subjekata i mještana s prebivalištem u zoni između rampi, kojima nije omogućen pristup prijavljenoj adresi pristupnim cestama sa zaobilaznice.

S toga se sve ranije izdane VIP kartice stavljaju izvan snage, a za obnovu istih potrebno je protokolirati zahtjev u tajništvu Općine Milna, s priloženom ranije korištenom VIP karticom, preslikom osobne iskaznice i prometne dozvole te dokazom o adresi gospodarskog subjekta, odnosno liječničkim uvjerenjem o otežanom kretanju.

Ostalim vozilima, prolaz rivom između rampi, u vrijeme ograničenog prometa, bit će moguć uz kartice s vrijednosnim bonom, koje će se moći kupiti u Računovodstvu Općine Milna.

Hvala na razumijevanju,
OPĆINSKA NAČELNICA
Anamaria Rošin