Objavljujemo poziv za prijavu za sudjelovanje "IV. Smotru sirnica otoka Brača" gastronomsku manifestaciju koja će se održati na Uskršnji ponedjeljak 6. travnja 2015. u Selcima u GALERIJI "URSIĆ" (Don Androta dvori, ispod stare crkve).

Svako bračko mjesto ima pravo prijaviti do četiri uzorka sirnica koje će predstavnici mjesta donijeti na degustaciju i po jednog člana gastronomskog žirija, kako bi ocjenjivanje bilo što objektivnije. Detaljni program događanja objavit ćemo naknadno, a za sada pozivamo zainteresirane da prijave svoje sudjelovanje na telefon Ela Tonšić 091 88 51 404 ili popune prijavnicu u privitku i pošalju je na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..

Najuspješniji tim osvojit će za svoje mjesto laskavu titulu "Čuvari kulinarske tradicije otoka Brača 2015", ali i svi ostali čuvari i ljubitelji kulinarske tradicije otoka Brača će se dobro zabaviti, ugodno družiti i pristojno osladiti uz glavna i popratna događanja "IV Smotre sirnica otoka Brača". Prijavnicu preuzmite u privitku ovog članka.